Д-р Красен Енчев – дентална медицина:

Д-р Красен Енчев е роден на 05 април 1983 г. През 2009г. завършва „Дентална медицина” към Факултета по дентална медицина на Медицински университет – Пловдив. Редовен член на Български Зъболекарски Съюз. Насочва практиката си към реконструиране на дъвкателния апарат, естетични възстановявания, ортодонтия. Посещава множество курсове в национален и международен мащаб.

Практика:

Д-р Енчев посреща своите пациенти с усмивка, прави обстоен преглед и план на лечение, събеседва с пациентите, насочва ги за рентгенови и допълнителни изследвания и извършва всички необходими манипулации абсолютно безболезнено и внимателно. За целта са осигурени най-добрите анестетици (упойки) на водещи у нас и по света марки. Д-р Енчев извършва процедури от хирургичната, терапевтичната, козметичната, ортопедичната, детската и ортодонтската дентална медицина. Всеки първи преглед в кабинета е безплатен.  От скоро в практиката на Д-р Красен Енчев пациентите могат да се възползват от поставяне на хиалуронови филъри за устни, скули и цялостна реконструкция на лицето и шията, както и попълване на бръчки и мезотерапия на кожата. Използването на суперпрофесионална система за избелване на зъбите вече е достъпно и в кабинетите на Д-р Енчев.

Процедури:

Д-р Енчев предлага на своите пациенти и няколко промоционални пакета, от които Може да се възползвате:

  • Пакет 1: 1 безплатен преглед + 2 обтурации (пломби) + почистване на зъбна плака и зъбен камък – на цена 50 лева.
  • Пакет 2: 1 безплатен преглед + почистване на зъбна плака и зъбен камък + избелване на съзъбието – на цена 150 лв.
  • Пакет 3: за пациенти над 65 годишна възраст – 5% отстъпка от цената на лечението.
  • Пакет 4: 1 безплатен преглед + 2 екстракции (изваждане на зъби) – на цена 40 лв.

Кабинети:

Денталната практика на Д-р Красен Енчев работи по договор с РЗОК – Велико Търново , като има открити 6 кабинета, а именно:

1.    гр. Велико Търново, ул. Освобождение 116
2.    гр. Велико Търново, ул. Освобождение 15
3.    с. Вардим, общ. Свищов
4.    с. Камен, общ. Стражица
5.    с. Сушица, общ. Стражица
6.    с. Балван, общ. Велико Търново

Д-р Красен Енчев се грижи за оралното здраве на хората, настанени в Дом за стари хора в село Балван, както и за децата, настанени в домове за лица, лишени от родителска грижа в село Балван и в град Велико Търново.