Д-р Антон Михнев е роден на 03.07.1974г. Завършил е Висш Медицински Институт в гр.Пловдив, със специалност акушерство и гинекология. Завършил е курсове и специализации на различни теми: „Влагалищна екосистема”, „Медикаментозно лечение на желязодефицитни анемии с железен глюконат”, „Колпоскопия и тъканно деструктивно лечение на доброкачествени изменения на маточната шийка”,Квалификационен курс по здравен мениджмънт, „Диагностична и оперативна лапароскопия – 1во ниво” и други. Той е един от най-добрите специалисти в областта на лапароскопската хирургия.

Д-р Антон Михнев предлага следните медицински услуги:

– Акушеро-гинекологични прегледи, консултации
– Съвременна ранна диагностика на доброкачествени заболявания на женската полова система
– Проследяване на бременност
– Раждания
– Прекъсване на нежелана бременност
– Оперативно лечение на всички видове гинекологични заболявания
– Прегледи на ултразвук 4D
– Диагностична лапароскопия при женски стерилитет
– Хромотубация на маточни тръби
– Фенестрация на яйчници (клиновидни изрязване на яйчниците)
– Отстраняване на кисти на яйчниците
– Корекции в позицията на матката
– Премахване на миомни възли
– Хистологични изследвания
– Конизация на шийката на матката

Прегледи на ултразвук 4D

4D е медицинска ултразвук апаратура, използваща се в акушерската ехография по време на бременност за осигуряване на четириизмерни изображения на плода. 4D ултразвук е подобен на 3D, с тази разлика,че може да наблюдаваме как се държи бебето в реално време – как си движи ръчичките, как отваря уста, как смуче пръст и най-вече това как се развиват вътрешните му органи. Времето е четвъртото измерение, за това тази апаратура носи името 4D. Родителите често използват 4D ултразвук. Той позволява да видите лицето на бебето за първи път. Някои лекари използват 4D, защото той може да покаже някои вродени дефекти, като цепнато небце, които може да не се показват при стандартен ултразвук. Най-подходящото време за 4D изследване е между 17-та и 34-та седмица от бременността.
С какво 4D ехографията е доказано по-добра от стандартното ултразвуково лечение?
– тя е много по-детайлна – при нея имам възможността да наблюдаваме лицето на плода, ръчичките, краченцата, възможните изменения в костната структура. Това е невъзможно или много трудно постижимо за стандартната 2D апаратура.
– тя е много по-задълбочена – основна част на съвременните 4D апарати е Доплер режима. С негова помощ може да видим движението на кръвта в сърцето и всички кръвоносни съдове на плода, както и в пъпната връв, плацентата и матката.