Ръководството на МБАЛ „Света Марина – Плевен”, обяви „Дни на отворените врати”, които са част от провежданата от лечебното заведение профилактична програма. В дните на отворени врати, ще бъдат извършвани безплатни прегледи в кабинетите по урология, обща хирургия и пластична, реконструктивна и естетична хирургия.

Те ще се осъществяват от 8:30 до 19:00 часа на 10-ти септември /четвъртък/ и на 14-ти септември /понеделник/.
Всички пациенти, които желаят да се възползват от безплатни прегледи трябва предварително да запишат час на национален телефон 0700 20 006 или на следните телефони: 064 81 81 и 064 805 666.

Организираните от МБАЛ „Света Марина – Плевен” безплатни прегледи се провеждат с цел профилактика и ранна диагностика. Възползвайте се от възможността да получите висококвалифицирана диагностика от специалистите на болницата.

Отделението по урология предлага съвременна диагностика и безкръвно лечение на заболявания на простата, бъбреци и всички органи на пикочно-половата система; безкръвно разбиване на камъни във всички отдели на пикочно-половата система.

Отделението по обща хирургия предлага на пациентите си съвременна диагностика и безкръвно лечение на заболяванията на млечната жлеза, жлъчка, черен дроб, на стомашна и дебелочревна патология, безкръвно лечение на хемороиди и хернии, както и безкръвно разбиване на камъни в жлъчката.
Отделението по пластична, реконструктивана и естетична хирургия разполага пълен обем от най-съвременни методики и апаратура.

 

Тагове:

Източник: НЗИК